UPUTSTVO KAKO IGRATI STARE IGRICE:

Flash, Shockwave i Unity igrice ne rade od Mozilla Firefox ver.52 i Google Chrome ver.76 PA NA DALJE. OVA PROMENA U ONLINE IGRICAMA NIJE DO NAS NEGO DO GOOGLE CHROME, MOZILLA FIREFOX, OPERA BROWSERA ITD. KOJI SA NOVIM VERZIJAMA VISE NE PODRZAVAJU Flash, Shockwave i Unity TEHNOLOGIJU.

NOVE IGRICE IZRADJUJU SE U HTML5, KOJE SU NA NASEM SAJTU SVE ZASTUPLJENIJE I KOJE SE MOGU IGRATI U SVIM BROWSERIMA (CHROME, FIREFOX, OPERA, YANDEX, SAFARI ITD.) ALI I NA MOBILNIM TELEFONIMA I TABLETIMA SA EKRANIMA NA DODIR. NARAVNO KAO I DO SADA SVE NASE IGRICE OSTAJU BESPLATNE.


Ako insistiras da igras stare igrice: mozes uvek skinuti Chrome stariji od verzije 76 ili Mozillu Firefox stariju od verzije 52 i nastaviti sa svim onim zanimljivim avanturama i nivoima kojih su stare igrice prepune! Ispod je zip paket sa Firefoxom verzija 47 i Adobre Flash Player 11(pokusaj prvo samo Firefox 47 instalirati, a ako ne radi tvoja verzija Adobe Flash Player-a izbaci ga i instaliraj Adobe Flash Player 11 koji je u paketu ispod). Stare igrice su oznacene sa f u donjem levom uglu slicice.

PAKET ZA STARE IGRICE:

Chrome Mozilla Firefox verzija 47
i Adobe Flash Player verzija 11.
Paket je 58MB

POSLE instaliranja Firefox-a i Flash plejera otvori stranicu sa igricom koja nije radila i omoguci pokretanje Flash plejera kao na slici ispod:

AllowandRemember

To je to! Sada ce ti sve igrice raditi automatski! ;)Google Chrome: Za pokretanje Flash igrica prati 5 jednostavnih koraka.

* Chrome (ver. 76 ili manja) Omoguci Flash:
1. Klikni na i ili lock-ikonicu gore levo kod adrese sajta (www.igrice-igrice.net)
2. Idi na Site settings
3. U Flash meniju, izaberi 'Allow'
4. Osvezi stranicu (pritisni Ctrl i F5 zajedno)
5. Zatim klikni na igricu, pa u prozoru koji iskoci gore levo na Allow prikazano kao na slici ispod:)CESTA PITANJA:

- Kako omoguciti Adobe Flash Player u Google Chrome?
- Kako omoguciti WebGL?
- Igrice mi ne rade, sta treba da uradim?
- Kako osveziti Flash Player u Google Chrome?