Mozgalice igrice

Igrice ispod sa crvenim znakom F trenutno ne rade, osim na starijim racunarima sa starijim browser verzijama od Mozilla Firefox ver.52 i Google Chrome ver.76. Radicemo na tome da u buducnosti ove igre rade i na novim racunarima!

Mozgalice igrice

Igrice za razmisljanje, mozgalice, kontalice, testovi inteligencije, igre memorije.

Vezba za mozak

Sa ovim igricama u kategoriji mozgalice mozes trenirati i odrzavati mozdane vijuge u formi. Koncentracija, memorija, inteligencija, logika i strategija se trazi u ovim igricama. Za mnoge igrace mozgalice su najbolje i najzabavnije igrice. Sah, sudoku razne puzzle, slagalice i lavirinti su tu ako volis da se dobro zamislis i pri tom opustis i zabavis.

Lumosity

Lumosity je engleska rec koja oznacava online program sadrzan od igrica za koje se tvrdi da mogu unapediti memoriju, paznju, fleksibilnost, brzinu procesuiranja informacija i resavanje problema. U ovoj kategoriji su igrice koje prethodna recenica najbolje opisuje.

Test inteligencije

Bez obzira na tvoje godine ili koeficijent inteligencije (IQ) sve igrice u "Mozgalice" kategoriji mogu unaprediti tvoju memoriju i logiku. Igrice pocinju sa jednostavnim zadacima i zavrzlamama, pa kako nivoi odmicu postaju sve teze i teze. Ali kad se dovoljno zagrejes i ukapiras sistem, igra postaje sve zanimljivija i zabavnija. "Stara skola" ce se naravno drzati igrica: Sah, Sudoku i Matematika. Malo mladji preferiraju Tetris i MahJong. Za novije generacije tu su popularni naslovi: CutTheRope, GoldMine, 2048 i SnailBoB. Naravno pravila ne postoje tako da su sve igrice besplatno dostupne svim uzrastima i godinama!