Akcione igrice

Igrice ispod sa crvenim znakom F trenutno ne rade, osim na starijim racunarima sa starijim browser verzijama od Mozilla Firefox ver.52 i Google Chrome ver.76. Radicemo na tome da u buducnosti ove igre rade i na novim racunarima!

Akcione igrice

Strategije, pucacine, borbe, tucnjave, snajperi, avioni, helikopteri i druge akcione igrice...

Volis akciju, pucanje, eksplozije?

Ako si tip koji bi radije da minira prepreke nego da trazi neki put okolo, onda si na pravom mestu! Ove akcione igrice nisu za ceskanje po glavi i odgovaranje na trik pitanja - ove igrice su za pronalazak resenja koristeci snagu. Ako volis igrice brzine, pucnjave, vojske, avione, helikoptere, oruzje, fight, snajpere, rafale, ninja, katane, borbe, udaranje, boks i ostale akcione igrice u pravoj si kategoriji! Sve akcione igrice u ovoj rubrici su pune adrenalina. Dakle nema sta da se ceka, pokupi opremu, napuni sanzere, naostri maceve i vidimo se u borbenoj areni sa ostalim gladijatorima.

Avantura i akcija

Tu su lansiranje raketa, unistavanje neprijateljske vojske i ratovi armija. Neki ljudi vise volje borbu jedan na jedan ili kako neki kazu prsa u prsa. Drugi su bolji u kreiranju strategije i vole da dobro isplaniraju akcije pre neko sto krenu u napad. Akcione igrice iz ove kategorije su uvek dostupne na svim platformama sve dok mozes da otvoris browser.

Bojno polje, front

Neke borbe ne mozes izbeci. Takve borbe se najcesce desavaju za vreme najtezih perioida od svih - rata. Koliko je vojni sukob strasan u stvarnosti toliko moze biti zanimljiv i zabavan kroz igru. Vojne strategije, placenje ubice sa hladnim oruzjem, komandosi, ronioci, trenirani vojnici i timska borba su neke od zanimljivih desavanja tokom akcije u ratu. Ako mozes zavrsiti sve nivoe a da na kraju ne izgledas izbusen kao Svajcarski sir mozda se u tebi krije specijalac. Mozda je igra samo igra, ali na pravom bojnom bolju niko se ne sali!

PC, Desktop, Telefon, IPhone, Touchscreen...

Mogu se igrati na racunaru, pc, desktop, telefon, tablet, iphone i svi ostali ekrani na dodir. Ako zelis vise od akcije tu su igrice iz ostalih kategorija.

Heroj u akcionim igrama

Koja od akcionih igrica ce biti tvoja omiljena ili ces imati vise njih? Da li vise volis pucacine ili istrazivanje? To zavisi kakav heroj zelis da postanes, naravno. Da li si dovoljno hrabar da predjes sve igrice do kraja? Ako ta misija bude izvrsena onda se moze reci da si ti ultimativni akcioni heroj!

Akcione igrice

U ovoj podkategoriji su sve najbolje online akcione igrice samo za tebe i tvoje prijatelje.