Svastara igrice

Igrice ispod sa crvenim znakom F trenutno ne rade, osim na starijim racunarima sa starijim browser verzijama od Mozilla Firefox ver.52 i Google Chrome ver.76. Radicemo na tome da u buducnosti ove igre rade i na novim racunarima!

Svastara igrice

Raznorazne neobicne, blesave, lude, smesne i zanimljive igrice

Iznenadjenje

Mnogi obozavaoci online igrica kazu da im je ovo jedna od omiljenih kategorija. Ovde se nalaze sve one igrice koje mogu da te iznenade, zasmeju, zabave ali i uplase. U svastari se nalaze sve one igrice koje nisu nasle svoje mesto u nekoj od kategorija ali zasluzuju da budu objavljene.

Neobicne igrice

Da li mozes pogoditi jabuku sa lukom i strelom na vrh glave? Da li mozes postati najduza i najveca zmija? Da li mozes razbiti sve ledene cigle i pretrcati stazu do kraja nivoa? Da li mozes odglumiti hirurga i spasiti zivot malom zecu? Zelis da ispaljujes malu macu iz topa i za to dobijas poene? Koliko je maksimalno poena dobio tvoj koktel? Odgovore na ova cudna pitanja mozes lako dobiti ako ostanes u svastara kategoriji igrica. Neces se pokajati!

Zabava i smeh

Svi smo se ponekad zapitali kako bi bilo u ulozi hirurga ili zubara. E pa u ovoj kateoriji su igrice SoccerDoctor jedan i dva u kojima mozes obuci beli mantil i postati sportski doktor. Tvoj zadatak u ovim igricama ce biti sanirati sportske povrede. Tvoj papirni avion napravljen od dva lista papira iz sredine sveske nikada nije preleteo duze od 3 metra? U Flight igrici ce preleteti sve kontinente i celu planetu Zemlju! U LittleMosquito igrici ti si u ulozi dosadnog komarca koji samo trazi sledecu zrtvu da se napije krvi. Ako si se pitao kako je pijancima odrzavati ravnotezu dok idu kuci pijani kao letve, pokusaj u igrici Pijanac odrzavati ravnotezu pomocu misa 50 metara i sve ce ti biti jasno! :) Sve igrice u svastari su besplatne kao i sve ostale igrice na www.igrice-igrice.net sajtu. Zabava i smeh su zagarantovani!