Sportske igrice

Igrice ispod sa crvenim znakom F trenutno ne rade, osim na starijim racunarima sa starijim browser verzijama od Mozilla Firefox ver.52 i Google Chrome ver.76. Radicemo na tome da u buducnosti ove igre rade i na novim racunarima!

Sportske igrice

Sportske igrice, fudbal, kosarka, boks, tenis, kuglanje, hokej, skijanje, atletika... sportske igrice.

Najbolje sportske igrice

Sportske igrice online su igre koje ti omogucavaju da za racunarom ili na telefonu igras svoje omiljene spotske igre. U nekim igricama zauzimas ulogu igraca, a u drugim upravljas celim timom. Neke sportske igrice se igraju u 2D neke u 3D. Kako tehnologija napreduje, sve vise sportskih igrica je u 3D. Sportske igrice ti omogucavaju da postanes sampion, prvak u omiljenom sportu koristeci mis i tastaturu. U ovoj kategoriji su najbolje sportske online igrice. Super su za razonodu i zabavu dok vremenske prilike napolju ne dozvoljavaju bavljene omiljenim sportom.

Sportske igre

Trci, sutiraj, skaci i poentiraj do pobede. Sve je tu, od fudbala koji je napopularniji sport na svetu pa to zabavnih novijih sportova kao sto je voznja skejta. Za pobedu u sportskim igricama potrebna je vestina i brzina prstiju. Stoni tenis je nabolji primer za to. Ako volis basket i kosarku ovde mozes odigrati partiju i kada napolju pada kisa i kada niko nije raspolozen za pravi 3 na 3 okrsaj ispod obruca. Za one koji ne vole previse kretanja i skakanja tu je klasicni sah i druge igrice na ploci. Kuglanje je uvek zanimljivo, pogotvo kada se igra u drustvu!

Ekstremni sportovi

Ako volis ekstremne sportove pune adrenalina, veoma popularna je igrica Flip Diving - takmicenje u skakanju u vodu sa stene. Za one sa jakim zivima i mirnom rukom i prstima igraci preporucuju ArcheryWorldTour. Vozdnje formula, trkanje motorima, kamionima, kroserima, reli staze i ostale automobilske i moto igrice su prica za sebe i zato imaju posebnu kategoriju. Ako volis sport i rekreaciju na pravom si mestu! Sve sportske igrice su naravno besplatne tako da mozes igrati sve dok ne postanes sampion i svetski prvak u svom omiljenom sportskom takmicenju!