Loptice igrice

Igrice ispod sa crvenim znakom F trenutno ne rade, osim na starijim racunarima sa starijim browser verzijama od Mozilla Firefox ver.52 i Google Chrome ver.76. Radicemo na tome da u buducnosti ove igre rade i na novim racunarima!

Loptice igrice

Igrice sa loptama i lopticama, kockicama, slaganje oblika po bojama i sl...

Spoji 3

Iskoristi svoje vestine i koncentraciju da spojis 3 ista oblika. Spajanje, pucanje: Kockica, loptica, kvadrata, pravougaonika ili trouglova. Da li si ikada cuo/la za Candy Crush ili Bubble shooter? Pa naravno svi smo culi za te igrice! Igrice kao ove dve su jednostavne i zanimljive za igru. Zabavne su i opustajuce istovremeno. Lako ih je igrati - trebas spajati tri ili vise oblika jedan do drugog kako bi nestali. Tada se umesto oblika koji nestaju pojavljuju novi. Nivoa ima dovoljno da zadrze paznju i skrenu paznju sa svakodnevnih problema. Stilovi i teme su nepregledni. Ovo su najbolje igrice za razbibrigu.

Jewel Academy

Jewel igrice tradicionalno koriste svetle i raznobojne male dragulje i dijamante. Fruit Math igrice su one igre u kojima se slaze raznorazno voce. Jabuka, kruska, sljiva, narandza, lubenica, limuna, banana itd.

Zuma, Candyland

Ako budes igrao/la ove igrice vreme ce jednostavno da proleti, a na srecu sve ove igrice imaju dovoljno razlicitih nivoa i tezina. U kolekciji igrica pod loptice su sakupljene sve najpopularnije i najcesce igrane igrice iz ove kategorije na internetu. Sve igrice pod loptice mogu se igrati na kompjuteru, pc racunaru i svih uredjajuma sa ekranima na dodir. Telefone i tablete u ruke i neka zabava pocne! Sve igrice u ovoj kategoriji su besplatne i nista nije potrebno instalirati. Dovoljno je otvoriti Chrome na racunaru, telefonu ili tabletu i otvoriti adresu www.igrice-igrice.net i tu je besplatna razonoda!