Dobre stare igrice

Igrice ispod sa crvenim znakom F trenutno ne rade, osim na starijim racunarima sa starijim browser verzijama od Mozilla Firefox ver.52 i Google Chrome ver.76. Radicemo na tome da u buducnosti ove igre rade i na novim racunarima!

Dobre stare igrice

Pasijans, Zmije, Sudoku, Tetris, Super Mario, Pacman, Iks-oks, Sonic... igraj dobre stare igrice!

Zabava, razonoda i nostalgija uz dobre stare igrice

Naravno da prija odigrati koju staru dobru igricu ako imamo pet ili deset minuta za opustanje. Otvaranjem i pokretanjem neke stare igrice naviru secanja na sve te nivoe i avanture koje smo prolazili kada smo ih prvi put igrali. Svi smo mi u jednom trenutku dosli u dodir sa nekom od igrica iz ove kategorije. Lepo je, prijatno i opustajuce prisetiti se dobrih starih igrica uz koje su odrastale generacije i generacije!

Istorija online igrica

Sve stare dobre igrice su presle veoma dug put. Prve su se pojavile davnih 70-ih godina. Tada je grafika u poredjenju sa danasnjim bila primitivna i za danasnje uslove smesna. Svi jos pamtimo zmiju na prvim Nokia telefonima. Ali daleko od toga da stare dobre igre i igrice nisu zahtevale punu koncentraciju. Neke od njih su mogli da predju samo najinteligentniji i najvestiji sa prstima! Postojale su medju tim starim igricama i one koje su nas samo zabavljale i zahtevale brzinu u prstima. U ovoj kategoriji su napopularnije stare igre i igrice uz koje smo svi odrastali.

Pac-man, Frogger, Super Mario, Tetris, Zmija...

Danas su kompijuteri mnogo brzi nego sto su bili pre samo desetak godina. Internet konekcija je neuporedivo brza, pa su nase omiljene dobre stare igrice dozivele nove verzije prilagodjene danasnjim telefonima sa ekranima na dodir. Na ovom svetu ne postoji osoba a da ne zna sta znaci: Sega Mega, Super Mario, Tetris, Frogger, Pacman, Zmija, Sudoku, Iks-Oks, Pasijans. Ovde su izlistane bas takve igrice. One uz koje smo odrastali, koje smo voleli i koje jos uvek volimo.

Stare igrice novijeg datuma

Sta tek reci za Max Dirt Bike i sve one nivoe koje smo ponavljali sto puta dok nismo uspeli preci nivo. Isto niko od nas ne moze zaboraviti ponosno zapisivanje sifara za nivoe - da ne bi morali igrati iz pocetka.

Dobre stare igrice

Danas vise nije potrebno kidali list iz sredine sveske za Iks-oks, niti traziti po fiokama stare karte za pasijans, dovoljno je ukljuciti telefon otvoriti ovu stranicu i odigrati partiju legendarne igrice koja nam je ostala draga. Za one koji zele totalno da se udube tu su najtezi nivoi Sudoku. Ova stranica sa dobrim starim igrama i igricama je prilika da se vi prisetimo nekih od najpopularnijih iz davnih vremena - ali nikada zaboravljenih naslova!